• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

AUDIO MERIDIAN™ PËR JAGUAR

Muzikë që të përputhet me performancën gjallëruese të Jaguar.

NJË EKSPERIENCË SI NË KONCERT NË JAGUAR-IN TUAJ

Përjetoni zgjedhjen tuaj të muzikës me më shumë qartësi e saktësi se kurrë më parë, në sajë të teknologjisë supreme të audios nga Meridian. Teknologjitë inovative ofrojnë të gjithë plotësinë dhe qartësinë e performancës së drejtpërdrejtë, nëpërmjet muzikës në makinën tuaj dhe altoparlantëve të vendosur në mënyrë strategjike. Me opsionin e teknologjisë unike TrifieldTM dhe korrigjimin në kabinë për të kompensuar sipërfaqet dhe materialet e ndryshme, marka britanike audio Meridian†† ju zhyt në ritmin e muzikës, me qartësi të jashtëzakonshme, nota të larta të pastra kristal dhe bas të plotë e të thellë.

SISTEMI AUDIO MERIDIAN

Të drejtosh Jaguar-in tënd ndërsa audioja e sofistikuar mbush kabinën është një nga kënaqësitë më sublime të jetës. Me deri në 14* altoparlantë të vendosur në mënyrë strategjike, 380 vat dhe një altoparlant bas me dy kanale për plotësi, ofron detaje dhe qartësi për të gjithë brenda. Ka 2 versione të disponueshme në varësi të sistemit tuaj të info-zbavitjes; Touch ose Touch Pro.
*Numri i altoparlantëve dhe fuqia në vat varet nga cili Jaguar ju zgjidhni. Ju lutemi pyesni shitësin tuaj për detaje.

SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN

Për intensitetin emocional të performancës së drejtpërdrejtë në Jaguar-in tuaj, sistemi Meridian Surround Sound ka 20* altoparlantë përpara, anësorë dhe të pasmë me fuqi 825 vat dhe një altoparlant bas me dy kanale, të gjitha ndërthuren në mënyrë perfekte duke përdorur teknologjinë Trifield. Ekskluzive për Meridian, Trifield ndërthurin kanalet qendrore dhe rrethues me kanalet majtas dhe djathtas për t'ju dhënë juve dhe pasagjerëve një përvojë rrethuese të madhe.
*Numri i altoparlantëve dhe fuqia në vat varet nga cili Jaguar ju zgjidhni. Automjeti i treguar është XE Pure me Sistemin Audio Rrethues Meridian. Ju lutemi pyesni shitësin tuaj për detaje.

SISTEMI AUDIO FIRMË MERIDIAN

Nëse mbyllni sytë, mund të imagjinoni se jeni në një shfaqje të drejtpërdrejtë, kaq gjallërues dhe shumëdimensional është tingulli i Audios Firmë Meridian. Deri në 26 altoparlantë* në 1300 vat dhe duke përfshirë një altoparlant bas me dy kanale, teknologjia Trifield, e para në makina, gjithashtu e zgjeron ndjenjën tuaj të hapësirës së kabinës.
*Numri i altoparlantëve dhe fuqia në vat varet nga cili Jaguar ju zgjidhni. Ju lutemi pyesni shitësin tuaj për detaje.

INOVACION I TEKNOLOGJISË AUDIO NGA MERIDIAN

PËRPUNIMI I SINJALIT DIXHITAL

Teknologjia e Përpunimit të Sinjalit Dixhital (DSP) është në themel të çdo altoparlant Meridian. Ajo mbledh të gjitha elementet e sistemit audio së bashku për të rikrijuar një përvojë autentike.

KORRIGJIMI NË KABINË MERIDIAN

Duke analizuar formën e kabinës, karakteristikat akustike dhe rezonancën, teknologjia Korrigjimi në Kabinë Meridian heq ndërhyrjen e padëshiruar të zhurmës. Një algoritëm i avancuar e lejon muzikën të dëgjohet ashtu siç synonte fillimisht krijuesi i saj.

FORMA OSHILUESE DIXHITALE MERIDIAN

Për një eksperiencë të re në makinë për të përputhur luksin me përsosjen e Jaguar-it, Forma Oshiluese Dixhitale Meridian siguron që konvertimet e sinjaleve dixhitale të bëhen në mënyrë të qetë dhe pa ndërprerje.

TRIFIELD

Plotësimi i Jaguar me tinguj autentik dhe ekskluzive për Meridian, Trifield ndërthur kanalet qendrorë dhe rrethues pa ndërprerje me kanalet e majtë dhe të djathtë, duke ofruar një eksperiencë konsistente, të ngjashme me koncertet.

CILI JAGUAR KA CILIN SISTEM?

Jaguar XE

SISTEMI AUDIO MERIDIAN™ - TOUCH

MODEL SISTEMI
PURE Opsional, 380W
PRESTIGE Opsional, 380W
R-SPORT Opsional, 380W
PORTFOLIO Opsional, 380W
S Opsional, 380W

SISTEMI AUDIO MERIDIAN™ - TOUCH PRO

MODEL SISTEMI
PURE Opsional, 380W
PRESTIGE Opsional, 380W
R-SPORT Opsional, 380W
PORTFOLIO Opsional, 380W
S Opsional, 380W

SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN™ - TOUCH

MODEL SISTEMI
PURE Opsional, 825W
PRESTIGE Opsional, 825W
R-SPORT Opsional, 825W
PORTFOLIO Opsional, 825W
S Opsional, 825W
Jaguar XF

SISTEMI AUDIO MERIDIAN™ - TOUCH

MODEL SISTEMI
PURE Opsional, 380W
PRESTIGE Opsional, 380W
R-SPORT Opsional, 380W
PORTFOLIO Opsional, 380W
S Opsional, 380W

SISTEMI AUDIO MERIDIAN™ - TOUCH PRO

MODEL SISTEMI
PURE Opsional, 380W
PRESTIGE Opsional, 380W
R-SPORT Opsional, 380W
PORTFOLIO Opsional, 380W
S Opsional, 380W

SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN™ - TOUCH

MODEL SISTEMI
PURE Opsional, 825W
PRESTIGE Opsional, 825W
R-SPORT Opsional, 825W
PORTFOLIO Opsional, 825W
S Opsional, 825W
Jaguar XJ

SISTEMI AUDIO MERIDIAN™ - TOUCH PRO

MODEL SISTEMI
LUXURY SWB Opsional, 380W
PREMIUM LUXURY SWB Opsional, 380W
PORTFOLIO SWB Standard, 380W
R-SPORT SWB Standard, 380W
XJR SWB -
AUTOBIOGRAPHY LWB Standard, 380W

SISTEMI AUDIO MERIDIAN™ - TOUCH PRO

MODEL SISTEMI
LUXURY SWB -
PREMIUM LUXURY SWB Opsional, 825W
PORTFOLIO SWB Opsional, 825W
R-SPORT SWB -
XJR SWB -
AUTOBIOGRAPHY LWB Opsional, 825W

SISTEMI FIRMË AUDIO MERIDIAN™ - TOUCH PRO

MODEL SISTEMI
LUXURY SWB Opsional, 825W
PREMIUM LUXURY SWB Opsional, 1300W
PORTFOLIO SWB Opsional, 1300W
R-SPORT SWB Opsional, 825W
XJR SWB Standard, 825W
AUTOBIOGRAPHY LWB Opsional, 1300W
Jaguar F-Pace

SISTEMI AUDIO MERIDIAN™ - TOUCH

MODEL SISTEMI
PURE Opsional, 380W (Standard në motorët V6)
PRESTIGE Opsional, 380W (Standard në motorët V6)
PORTFOLIO Opsional, 380W (Standard në motorët V6)
R-SPORT Opsional, 380W (Standard në motorët V6)
S Opsional, 380W (Standard në motorët V6)
VARIANTI I PARË Opsional, 380W (Standard në motorët V6)

SISTEMI AUDIO MERIDIAN™ - TOUCH PRO

MODEL SISTEMI
Pure Standard, 380W
PRESTIGE Standard, 380W
PORTFOLIO Standard, 380W
R-SPORT Standard, 380W
S Standard, 380W
VARIANTI I PARË Standard, 380W

SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN - TOUCH PRO

MODEL SISTEMI
PURE Opsional, 825W
PRESTIGE Opsional, 825W
PORTFOLIO Opsional, 825W
R-SPORT Opsional, 825W
S Opsional, 825W
VARIANTI I PARË Opsional, 825W
Jaguar F-Type COUPÉ

SISTEMI AUDIO MERIDIAN™ - TOUCH

MODEL SISTEMI
COUPÉ Opsional, 380W
S Opsional, 380W
S të gjitha rrotat aktive Opsional, 380W
R Opsional, 380W
R të gjitha rrotat aktive Opsional, 380W
SVR Opsional, 380W
VARIANTI I MODELIT BRITANIK Standard, 380W

SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN - TOUCH PLUS

MODEL SISTEMI
COUPÉ Opsional, 770W
S Opsional, 770W
S të gjitha rrotat aktive Opsional, 770W
R Opsional, 770W
R të gjitha rrotat aktive Opsional, 770W
SVR Opsional, 770W
VARIANTI I MODELIT BRITANIK Opsional, 770W
Jaguar F-Type CONVERTIBLE

SISTEMI AUDIO MERIDIAN™ - TOUCH

MODEL SISTEMI
CONVERTIBLE Opsional, 380W
S Opsional, 380W
S të gjitha rrotat aktive Opsional, 380W
R Opsional, 380W
R të gjitha rrotat aktive Opsional, 380W
SVR Opsional, 380W
VARIANTI I MODELIT BRITANIK Standard, 380W

SISTEMI AUDIO RRETHUES MERIDIAN - TOUCH PLUS

MODEL SISTEMI
CONVERTIBLE Opsional, 770W
S Opsional, 770W
S të gjitha rrotat aktive Opsional, 770W
R Opsional, 770W
R të gjitha rrotat aktive Opsional, 770W
SVR Opsional, 770W
VARIANTI I MODELIT BRITANIK Opsional, 770W

†Trifield dhe pajisja “tre fusha” është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd. ††Meridian është markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd.