AKSESORË JAGUAR
AKSESORË JAGUAR

Personalizoni Jaguar-in tuaj me një gamë të gjerë aksesorësh të projektuar posaçërisht për modelin tuaj. Aksesorët e Jaguar testohen dhe prodhohen në të njëjtat standarde si makina juaj dhe shoqërohen nga Garancia e Aksesorëve dhe Pjesëve e Jaguar. Klikoni mbi makinën tuaj më poshtë dhe eksploroni se si mund të personalizoni Jaguar tuaj.

ZBULONI KOLEKSIONIN TONË TË AKSESORËVE
AKSESORË JAGUAR F‑PACE
Kemi krijuar një sërë paketash me aksesorë për të zgjeruar kapacitetin e F‑PACE tuaj, shkathtësisë dhe individualitetin.
SHIKONI AKSESORËT
AKSESORË JAGUAR E‑PACE
A është E‑PACE juaj në aksesorin e duhur? Nga aksesorët e specializuar të hapësirës dhe tapetet cilësorë te rrotat prej aliazhi të ndërtuara me precizion dhe pajisjet sportive të jashtme, ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë opsionesh dhe Jaguar Gear për të plotësuar pamjen.
SHIKONI AKSESORËT
AKSESORË JAGUAR I‑PACE
Aksesorët dhe opsionet e Jaguar ju lejojnë të personalizoni I‑PACE sipas shijes, stilit të jetesës dhe interesave tuaja. Ndërtoni I‑PACE tuaj ose shfletoni katalogun tonë të aksesorëve në internet për të parë gamën e plotë.
SHIKONI AKSESORËT
AKSESORË JAGUAR F‑TYPE
Jaguar Gear - Aksesorët Jaguar ju lejojnë të personalizoni F‑TYPE tuaj sipas shijes, stilit tuaj të jetesës dhe interesave tuaja. Shikojini, pastaj ndërtoni F‑TYPE tuaj të ëndrrave ose shfletoni katalogun tonë të aksesorëve në internet për të parë gamën e plotë.
SHIKONI AKSESORËT
AKSESORË JAGUAR XE
Plotësoni pamjen e frymëzuar nga performanca të XE-së, me aksesorë fibrash karboni me cilësi të lartë.
SHIKONI AKSESORËT
AKSESORË JAGUAR XF
Me aksesorët Jaguar ju mund të shtoni prekjen personale në XF-në tuaj. Këto pajisje mund të përmirësojnë XF-në tuaj në shumë mënyra. Nëse është për të shfaqur stilin tuaj, të mbuloni kërkesat praktike, ose t'ju ndihmojnë të shijoni kohën e lirë.
SHIKONI AKSESORËT
AKSESORË JAGUAR XF SPORTBRAKE
Zgjidhni nga gama jonë e gjerë të aksesorëve dhe bëjeni XF Sportbrake tuajën, deri në detajet më të vogla.
SHIKONI AKSESORËT
AKSESORË JAGUAR XJ
Përshtatni XJ-në me mënyrën tuaj të jetesës. Zgjidhni nga një gamë e gjerë aksesorësh praktikë dhe elegant që disponohen.
SHIKONI AKSESORËT
PAKETA E KAFSHËVE SHTËPIAKE

Mbani kafshën tuaj shtëpiake të lumtur dhe të sigurt me paketat tona për kafshë shtëpiake. Një ndarës me lartësi të plotë e ndan hapësirën e pasagjerëve me tuajën, ndërsa tapeti prej gome të qëndrueshme mbron hapësirën e ngarkesës së automjetit tuaj.

NDËRTO VETË


Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
AKSESORË
Personalizoni Jaguar-in tuaj me një gamë të gjerë aksesorësh të projektuar posaçërisht për modelin tuaj