PERFORMANCA

AGILITY AND DYNAMISM

Me një performancë, zhdërvjelltësi dhe dinamizëm më të lartë se kurrë më parë, F-PACE SVR është ajka e linjës së modeleve tona të nderuara me çmime.

SPECIFIKAT E F-PACE SVR

MOTORI


5,0litra

FUQIA MAKSIMALE


550 (405)Kuaj fuqi (kW)

FORCA RROTULLUESE MAKSIMALE E MOTORIT


700NM (516lb-ft)

AKSELERIMI


4,0 sekonda

MOTORI


5,0litra

FUQIA MAKSIMALE


550 (405)Kuaj fuqi (kW)

FORCA RROTULLUESE MAKSIMALE E MOTORIT


700NM (516lb-ft)

AKSELERIMI


4,0 sekonda

DIZAJNI

EXTERIOR

Dizajni i F-PACE SVR përfshin hapje më të mëdha për hyrjen e ajrit, hapje ventilimi në kofano, hapje ventilimi anësore në parafango dhe spoiler të pasmë, ku të gjitha shërbejnë për të rritur forcën shtytëse dhe për të reduktuar rezistencën. Rezultati: performancë më e lartë dhe drejtim më i mirë.
Gloss Black grille and SVR logo

Parakolpi i ri i jep një pamje më sportive modelit, ndërsa hapjet më të mëdha të ajrit ndihmojnë me ftohjen e motorit V8 Supercharged. Grila në ngjyrë të zezë me shkëlqim dhe logoja e SVR-së kompletojnë pamjen e këtij mjeti.
 SVR Performance seats

Lidhuni me F-PACE SVR që nga momenti që uleni në ndenjëset Performance prej lëkure Windsor të butë dhe kamoshi, ose lëkure gjysmë-aniline. Ndenjëset e përparme dhe të pasme me ngrohje përfshijnë stampimin SVR dhe një model unik me shpime.
The SVR leather steering wheel

Timoni SVR prej lëkure, me kapëse për gishtat e mëdhenj të dorës, thekson më tej aspektin sportiv, duke përfshirë qepje unike në ngjyrë Flame të kuqe dhe Light Lunar, plus logon e SVR-së. Me Ekranin interaktiv të drejtuesit Pivi Pro 12,3", që mundëson informacion në çast.
Gloss Black grille and SVR logo

Parakolpi i ri i jep një pamje më sportive modelit, ndërsa hapjet më të mëdha të ajrit ndihmojnë me ftohjen e motorit V8 Supercharged. Grila në ngjyrë të zezë me shkëlqim dhe logoja e SVR-së kompletojnë pamjen e këtij mjeti.
 SVR Performance seats

Lidhuni me F-PACE SVR që nga momenti që uleni në ndenjëset Performance prej lëkure Windsor të butë dhe kamoshi, ose lëkure gjysmë-aniline. Ndenjëset e përparme dhe të pasme me ngrohje përfshijnë stampimin SVR dhe një model unik me shpime.
The SVR leather steering wheel

Timoni SVR prej lëkure, me kapëse për gishtat e mëdhenj të dorës, thekson më tej aspektin sportiv, duke përfshirë qepje unike në ngjyrë Flame të kuqe dhe Light Lunar, plus logon e SVR-së. Me Ekranin interaktiv të drejtuesit Pivi Pro 12,3", që mundëson informacion në çast.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

OPERACIONET E VEÇANTA TË AUTOMJETIT

OPERACIONET E VEÇANTA TË AUTOMJETIT

Më e mira nga Jaguar.
EKSPLORONI SV
MODELET E JAGUAR F-PACE

MODELET E JAGUAR F-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
OPERACIONET E VEÇANTA TË AUTOMJETIT

OPERACIONET E VEÇANTA TË AUTOMJETIT

Më e mira nga Jaguar.
EKSPLORONI SV
MODELET E JAGUAR F-PACE

MODELET E JAGUAR F-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET

** Shihni shifrat mbi WLTP-në
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë.2Shifrat për CO, shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e Pivi-t dhe InControl-it mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Jaguar për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.