ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
ftype-21my-coupe-pure
F‑TYPE KUPÉ
NDËRTO VETË
KRAHASO MODELET
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
power
Fuqia maksimale kuaj fuqi (PS)
Shiko specifikimet
ftype-21my-coupe-rd
F‑TYPE R-DYNAMIC KUPÉ
NDËRTO VETË
Krahaso modelet
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
power
Fuqia maksimale kuaj fuqi (PS)
Shiko specifikimet
ftype-21my-coupe-r
F‑TYPE R KUPÉ
Ndërto vetë
Krahaso modelet
Karakteristikat kryesore
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
power
Fuqia maksimale kuaj fuqi (PS)
Shiko specifikimet
ftype-21my-coupe-fe
F‑TYPE VARIANTI I PARË KUPÉ
Ndërto vetë
Krahaso modelet
Karakteristikat kryesore
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
power
Fuqia maksimale kuaj fuqi (PS)
Shiko specifikimet
ftype-21my-convertible-pure
F‑TYPE KABRIOLE
Ndërto vetë
Krahaso modelet
Karakteristikat kryesore
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
power
Fuqia maksimale kuaj fuqi (PS)
Shiko specifikimet
ftype-21my-convertible-rd
F‑TYPE R-DYNAMIC KABRIOLET
Ndërto vetë
Krahaso modelet
Karakteristikat kryesore
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
power
Fuqia maksimale kuaj fuqi (PS)
Shiko specifikimet
ftype-21my-convertible-r
F‑TYPE R KABRIOLET
Ndërto vetë
Krahaso modelet
Karakteristikat kryesore
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
power
Fuqia maksimale kuaj fuqi (PS)
Shiko specifikimet
ftype-21my-convertible-fe
F‑TYPE VARIANTI I PARË KABRIOLET
Ndërto vetë
Krahaso modelet
Karakteristikat kryesore
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
power
Fuqia maksimale kuaj fuqi (PS)
Shiko specifikimet
NDËRTO VETË


Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit më të afërt të Jaguar
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.