ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
XE
R-DYNAMIC
xe-20my-s
XE S
Performancë e fokusuar rreth drejtuesit dhe tapiceri e ndërtuar rreth jush.
Ndërto vetë
Krahaso modelet
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
Shiko specifikimet
Compare Models
xe-20my-se
XE SE
Lidhje e përmirësuar me Navigacion Profesional të Lidhur dhe Paketën e Lidhjes si standard.
Ndërto vetë
Krahaso modelet
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
Shiko specifikimet
Compare Models
xe-20my-hse
XE HSE
Duke i shtuar tapicerisë së qëllimshme, HSE përfshin Touch Pro Duo, duke siguruar më shumë kënaqësi për udhëtimet tuaja.
Ndërto vetë
Krahaso modelet
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
Shiko specifikimet
Compare Models
xe-20my-rd-s
XE R-DYNAMIC S
Ngrijeni personalitetin sportiv të XE një hap më tej me XE R-Dynamic.
Ndërto vetë
Krahaso modelet
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
Shiko specifikimet
Compare Models
xe-20my-rd-se
XE R-DYNAMIC SE
Stil deklarues me karakteristika të shtuara të asistencës së drejtuesit.
Ndërto vetë
Krahaso modelet
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
Shiko specifikimet
Compare Models
xe-20my-rd-hse
XE R-DYNAMIC HSE
Duke i shtuar tapicerisë së qëllimshme, HSE përfshin Touch Pro Duo, duke siguruar më shumë kënaqësi për udhëtimet tuaja.
Ndërto vetë
Krahaso modelet
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Specifikimet në një vështrim
top_speed
Shpejtësia maksimale km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h sekonda
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
Shiko specifikimet
Compare Models
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

[1]Të dhënat e motorit nuk janë ri-certifikuar në vitin 2018. Të dhënat e paraqitura përputhen me certifikimin 2017.
Të gjitha shifrat janë objektiva të prodhuesit dhe i nënshtrohen konfirmimit përfundimtar përpara prodhimit. Vini re se emetimet CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave dhe shifrat më të ulëta mund të mos jetë të arritshme me rrota standarde.